Drukkerij geboortekaartjes

Drukkerij met de grootste collectie geboortekaartjes

Wilt u uw pasgeboren baby op een leuke, unieke manier voorstellen aan familie en vrienden? Kom dan eens langs bij Drukkerij Weimar. Met een groot assortiment geboortekaartjes vindt u altijd een kaartje dat bij jullie past. Met meer dan 60 jaar ervaring realiseren wij al uw drukwerk, klein of groot.

Drukkerij geboortekaartjesUw eigen ontwerp

Bent u zelf goed met grafische programma’s, of heeft u misschien een leuk ontwerp op het internet gezien? Dan kunt u er voor kiezen om zelf een ontwerp of uniek idee aan te leveren. Wij beschikken over een uitgeruste studio met de nodige apparatuur, waardoor wij het ontwerp voor de geboortekaartjes in onze drukkerij zelf kunnen maken. Laat het maken van uw geboortekaartje dus met een gerust hart over aan onze professionals.

Extra opties

Heeft u eenmaal een mooi geboortekaartje gevonden bij onze drukkerij? Dan kunt u ook nog nadenken over eventuele extra opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van de envelop en de papiersoort, maar ook kunt u kiezen voor een hoogglans afwerking. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat u zelf wilt en wat past bij het soort kaartje. Wij adviseren u hier graag bij.

Inspiratie opdoen of advies nodig?

Drukkerij Weimar is gevestigd in Den Haag, in Winkelcentrum Makado. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. U kunt op elk gewenst moment bij ons binnenlopen voor advies of om inspiratie op te doen. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze boeken mee naar huis te nemen. Dan kunt u de kaarten op uw gemak bekijken en misschien de opties bespreken met uw partner of familie. Tevens vindt u in onze drukkerij trouwkaarten in allerlei soorten en maten.

Heeft u nog vragen over Drukkerij Weimar of over geboortekaartjes drukken? Schroom niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord! Ons telefoonnummer is 070 364 5858.